Till salu Värdering Om Skogsinvest Norr Kontakt

Vi får alla bitar att falla på plats för en lyckad försäljning

Att sälja en skogsfastighet är ett stort och ofta svårt beslut. Skogen är förmodligen det värdefullaste du äger, men den representerar också ett känslomässigt kapital som är svårare att värdera. Vi kan skog och skoglig ekonomi och genom åren har vi förmedlat hundratals skogsfastigheter. Vi finns här för att vägleda, ge råd och hjälpa till med allt det praktiska från det att du börjar fundera över en försäljning tills köpekontraktet är påskrivet.

Hos oss börjar säljprocessen alltid med ett förberedande samtal för att kartlägga säljarens totala situation, behov och förväntningar. Ibland slutar det faktiskt med att vi hjälper till med att hitta lösningar som gör det möjligt att behålla fastigheten – eller delar av den. I andra fall landar det i en försäljning av en del av fastigheten. Då hjälper vi förstås till i fastighetsbildningsprocessen.

Det här kan du få hjälp med:

Skogsbruksplanen är central

Blir beslutet att fastigheten ska säljas är nästa steg att se till att alla handlingar finns på plats och är uppdaterade. Skogsbruksplanen är central för prissättningen. Ofta behöver den kompletteras, revideras eller digitaliseras. Behöver nytt kartmaterial tas fram hjälper vi också till med det.Ingår byggnader ser vi till att en energideklaration tas fram och om det handlar om ett dödsbo kan vi hjälpa till med bouppteckningen. Vi går också igenom allt som finns noterat på fastigheten i form av pantbrev, avtal, servitut och annat.

Vi kan marknaden

Det finns många som kan skog, många som kan ekonomi, andra som är bra på redovisning, det finns många mäklare och jurister som kan det här med arvsskiften. Men det är få som behärskar hela registret. Anlitar du SkogsInvest Norr får du en fullservicebyrå som tryggt står vid din sida och hjälper dig med precis det du behöver i varje skede av ditt skogsägande.

Råd som gör skillnad

Med vår hjälp kan du känna dig trygg genom hela affären. Vi kan skog, ekonomi, skatter, och juridik, därför kan vi ge dig råd som både underlättar affären och gör skillnad i plånboken.Och du, den rätta köparen kanske redan finns i vårt stora kontaktnät.

Kontakta mig

Enklast når du mig via e-post anders@skogsinvestnorr.se

Ring gärna, 070-868 40 45, men om jag är ute på uppdrag kanske jag inte kan svara.
Skicka i så fall ett sms så återkommer jag.

Om det passar bättre kan du fylla i formuläret nedan, så lovar jag att återkomma inom 48 timmar.

Vi hörs!
Anders

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Skogsfastigheter till saluSka du sälja din skog?