Till salu Värdering Om Skogsinvest Norr Kontakt

Vi ser till att du är trygg genom hela fastighetsköpet

När du köper en skogsfastighet köper du inte bara mark utan också ett företag. Därför är det mycket att tänka på. Varje affär är unik och varje köpare har sina förutsättningar. Kanske handlar det om att utöka den fastighet du redan har. Kanske rör det sig om en helt ny investering.

Vi hittar lösningarna som är bäst för dig

Hur som helst står du inför en stor och viktig affär. Därför lägger vi stor vikt vid att kartlägga din situation – för att hitta de bästa lösningarna vare sig det handlar om att minimera skatteeffekter eller hitta de bästa finansieringslösningarna. Kanske kan du finansiera hela eller delar av köpet genom avverkning. I så fall kan vi ta fram en plan för att få det bästa utfallet. Behöver du låna har vi väl upparbetade kontakter med banker och låneinstitut och kan hjälpa dig till de bästa villkoren. Idag kan det skilja mycket mellan olika kreditgivare.

Det här kan du få hjälp med:

Vi är med dig hela vägen

Skogsinvest Norr är experter på skogsinvesteringar. Vi hjälper till att ta fram alla handlingar inför köpet och finns vid din sida med råd om allt från juridik och avtal till ekonomi och skattefrågor. Kort sagt – vi lotsar dig tryggt genom hela processen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Skogsfastigheter till saluSka du sälja din skog?