Till salu Värdering Om Skogsinvest Norr Kontakt

Råd för tryggt
och lönsamt skogsägande

Att äga och driva en skogsfastighet ska kännas bra både i hjärtat och i plånboken. Vi gissar att du som skogsägare mest är intresserad av just skogen och att sköta den på bästa sätt. Men att du inte tycker det är lika roligt med ekonomi, skattejuridik och redovisning. I så fall kan det vara bra att få hjälp av någon som kan allt det där – och som, det här är viktigt, delar ditt intresse för och kunskap om skogen.

Vi kan skog – och ekonomi

Vi är faktiskt inte så många som uppfyller den beskrivningen. De flesta som är riktigt bra på ekonomi kan enkelt ge dig en utläggning om Volvos koncernredovisning, men om enskild näringsverksamhet har de inte fått lära sig mycket på ekonomiutbildningen. Ännu mindre om skog.

Det här kan du få hjälp med:

Allt från redovisning till skatteplanering

Skogsinvest Norr kan hjälpa dig med allt från deklaration och momsredovisning till löpande redovisning och årsbokslut. Vi kan också göra en plan för avskrivningar och periodisering av dina inkomster från skogen. Självklart hjälper vi dig också med en långsiktig skattestrategi.

Hjälper dig ta rätt beslut

Skoglig affärsrådgivning ingår också i vårt tjänsteutbud. Det innebär att vi hjälper dig att ta rätt beslut. Vi tar fram en affärsplan som gör det lättare för dig att uppnå dina mål med företaget och som får det att utvecklas i takt med dina och din familjs behov.

Kontakta mig

Enklast når du mig via e-post anders@skogsinvestnorr.se

Ring gärna, 070-868 40 45, men om jag är ute på uppdrag kanske jag inte kan svara.
Skicka i så fall ett sms så återkommer jag.

Om det passar bättre kan du fylla i formuläret nedan, så lovar jag att återkomma inom 48 timmar.

Vi hörs!
Anders

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Skogsfastigheter till saluSka du sälja din skog?