Till salu Värdering Om Skogsinvest Norr Kontakt

Om Skogsinvest Norr

Hej. Jag heter Anders Lennartson och är fastighetsmäklare, skogsmästare och skattekonsult. Jag hjälper människor att äga, planera och öka lönsamheten på sina skogsfastigheter. Jag hjälper dem också att sälja och köpa när det behövs – eller att på bästa sätt sina egendomar vidare till nästa generation.

Min familj har varit skogsägare i generationer. Och själv har jag i 30 års tid haft som yrke att underlätta skogsägande och hjälpa skogsägare att öka lönsamheten på sina fastigheter. Det känns precis lika roligt och meningsfullt som när jag började.
Det beror nog mest på att jag älskar skogen och allt det fina den ger oss. Det finns inget bättre än att luta sig mot en reslig tall och insupa lugnet, dofterna och solstrålarna som letar sig ned genom grenverket. Skogen är en fantastisk resurs, oavsett om den nyttjas för friluftsliv, virkesproduktion eller för att bevara naturvärden.

Det här kan du få hjälp med:

Hjälper landets nyttigaste deltidsföretagare

Skogen är viktig för så många människor både direkt och indirekt. Och den är viktig för Sverige. I andra länder ägs skogen mest av staten och storföretag. Därför är Sverige unikt med sina 340.000 privata skogsägare. De är landets nyttigaste deltidsföretagare. Att kunna hjälpa några av dem att förvalta och förädla sina investeringar känns som ett privilegium. Många av mina kunder har jag följt och hjälpt i årtionden och därmed byggt upp en förståelse för privata skogsägares unika situation och deras behov av rådgivning och långsiktig planering.

Fullservice för skogsägare

Det finns många som kan skog, många som kan ekonomi, andra som är bra på redovisning, det finns många mäklare och jurister som kan det här med arvsskiften. Men det är få som behärskar hela registret. Anlitar du SkogsInvest Norr får du en fullservicebyrå som tryggt står vid din sida och hjälper dig med precis det du behöver i varje skede av ditt skogsägande.

Självklart upprättar jag också skogsbruksplaner och affärsplaner och ger dig praktiska råd om skatter och ekonomi. Jag hjälper dig helt enkelt att göra rätt val.

Jodå, Jag är medlem i både Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och Mäklarsamfundet, och jag ser alltid till att hålla mig ajour med de senaste rönen och förändringar i olika regelverk som kan påverka ditt skogsägande. Men det jag verkligen vill att du ska veta är att jag är genuint intresserad av skogen och bryr mig om dig som är skogsägare.

Är du nyfiken på hur jag skulle kunna hjälpa dig att få ut det mesta av ditt skogsinnehav?
I så fall börjar du med att:

Kontakta mig

Enklast når du mig via e-post anders@skogsinvestnorr.se

Ring gärna, 070-868 40 45, men om jag är ute på uppdrag kanske jag inte kan svara.
Skicka i så fall ett sms så återkommer jag.

Om det passar bättre kan du fylla i formuläret nedan, så lovar jag att återkomma inom 48 timmar.

Vi hörs!
Anders

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Skogsfastigheter till saluSka du sälja din skog?